Post by miahrenenobcu on Mar 8, 2022 21:37:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Wolf ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Wolf IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак ключове ▞▞▞
▞▞▞ The Wolf 2022 version ▞▞▞
Само 3 звезди, както винаги, когато се свържа, няма значение дали има по-ниски нива или по-висок ранг хора, които ме прекъсват, почти като някои хора ме изхвърлят без причина. Моля, поправете грешки и проблеми, има няколко пъти, когато се забивам в нещо или се опитвам да атакувам и не ми позволяват. Разработчиците трябва да добавят, че вашият вълк може да слиза по хълмове или да скача. Трябва да има бутон за отказване, ако определен човек не иска да бъде алфа или ако алфата е твърде дълга afk, вместо това трябва да отиде при следващия човек
Невероятен е lool☄️🦄👽,🐺🐺🐺🐺🐺🦊🦊🦊🦊🌘🌙🌔🌘🌙🌔🌘🌙🌙🌘🌙🌔🌘🌙🌙🌘🌙🌙🌘
Това е може би един от най-добрите симулатори на животни там. Причината да му дам 3 звезди е поради проблеми със сървъра. Ако е оправено, 5 звезди.
شعلة - درّب عقلك يومياً Istruzione njzt
Обичам тази игра. Това е една от любимите ми игри. Наистина харесвам актуализациите за тази игра. Но имам 1 предложение, добавете състезание за всеки ден. Или, моля, добавете други начини за получаване на лунни камъни, освен да ги купувате, като например да ги добавите със скъпоценните камъни, които получавате за убийството на шампион.
Страхотна игра, лесна готина забавление без проблеми, не мисля, че има реклами като без реклами
Обичам ❤️❤️🤩 тази игра
Обичам тази игра 😍😍
„Вълкът“ беше забавен за известно време, но след това стана скучно да играя тази игра. Играх "Вълкът" около два месеца и половина, след което го деинсталирах. Препоръчва се да играете "Вълкът" с приятели. (Особено в зоната играч срещу играч). Ако лесно губите интерес към игрите и нямате приятели, които искат да играят това с вас, тогава не ви препоръчвам тази игра. В противен случай, имайте го.
Най-готината игра на света!Теглете без да мислите!Не ви задължавам.😁
Това е добра игра, но има своите недостатъци, като например; когато сте отделени от глутницата си, не можете наистина да им кажете къде точно се намирате, освен ако не чатите, тогава те все още няма да разберат половината време. Моля, направете го там, където се маркирате на картата, така че всички да видят като „има нужда от помощ“ или нещо подобно. Ако поправите това, това ще бъде перфектна игра. Също така понякога, когато убивам животни, няма да получа xp. Така че, моля, поправете това.
The Wolf RPG drk
Много е готина не се чудите теглете я може дори да играете с приятели и да фармите левели
Браво
Най-добрата игра, играна от 3 или 4 години, наистина се подобри. Страхотна игра! Но за кожите ми се струва, че са твърде скъпи, но като цяло е добре.
Еххх
Много забавно и като цяло много добро кошарник за вълци
Обичам графиката на тази игра, тя е толкова реалистична и мога да я играя цял ден всеки ден, независимо какво казвате
Играта ви е грешка you game is loser
Хубаво
Доста добра игра, с удоволствие играя. Тази игра има много потенциал да бъде дори по-добра, отколкото вече е. Може би имате различни пакети, към които можете да се присъедините и да имате съперници и имате статус на това, което сте в пакета. Като алфа, омега, бета и т.н
Играта е доста проста, но работи! Много забавно!
Не е толкова лесно, колкото си мислите, да опитам 2 да играя на моите таблети, но засега се наслаждавам
Много добри игри
Rely fun game, наистина е забавно да изживея децата ми, които я играят от години
супер
The Wolf משחק תפקידים jgqh
Трудно и объркващо да излезеш
Супер игра е
Добра е за губене на време, но след второто пускане забива
Играта е хубава, но трудна
Перфектна е
Харесва ми, но може да е по-добре с борба между глутниците за територия
Обичам тази игра, защото има толкова много видове вълци
Най-лошата игра е толкова късно за изтегляне на актуализация лошо
Много беше страшно.🐺🐺🐺🐰🐰🐴
Добра е
обичам да убивам нещо
Това е хубава игра.
Тази игра е толкова забавна, че обичам да я играя сума пъти, когато се изключвам от играта и е малко неудобна за мен, оооооооооо да, оценявам я с 5 звезди
Това е най-добрата игра, която някога съм планирал да правя повече awsom игри като тази.. Единственият ми проблем е, че в pvp хората говорят боклук Това е. Моят проблем, ако може. Опитайте да направя чата без ругатни. ..
Тази игра е ОТЛИЧНА. Харесва ми, че можем да разговаряме с приятели онлайн, ниво нагоре, pvp режим. Който види този коментар ТРЯБВА ДА ИЗТЕГЛЕТЕ ВЪЛКА ВЕСЕГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!☺😊😀😁😃😉😃😃😃😃😃 😃😃
Добра е :-)
Моля, направете повече като лъва, lepord и т.н. Влюбен съм в тази игра и аз Hella обичам тази игра Няма думи за тези игри Продължавайте така, разработчик, но моля, изпълнете молбата ми
The Wolf Jocuri de rol ywmx
Много добра игра, контролите на играта също са добри.☺☺
The Wolf Igranje uloga sxh
Супер игра! Indirin avlanalìm