Post by miahrenenobcu on Mar 8, 2022 21:27:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Samurai Flash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Samurai Flash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods daudz zelta ▞▞▞
▞▞▞ Samurai Flash 2022 version ▞▞▞
Ar skaņu būtu bijis daudz labāk
Es domāju, ka tas ir pārsteidzoši, bet es esmu spēlējis tik daudz spēļu, kas ir grūti režīmā, bet idk par sasalšanu, ja es nepārvietojos, lūdzu, pievienojiet pielāgošanas izvēlni
Iemesls, kāpēc es to iedevu zvaigznei, ir tāds, ka, spēlējot īsu summu, tas sāk šķist
Samurai Flash Aksiyon qhw
Minnija Pele un gaga gaga gaga
Es zinu, ka es nepārtraukti avaru, un ir tikai melns ekrāns.
Nav tik laba spēle. ļoti aizkavējies un bagijs. Pārāk daudz reklāmu
ŠĪ REKLĀMA NĀCIJA, JO ES NEKLIKŠĶINU NEKĀDAS POGAS UN ES SPĒLĒJU ZOMBIE 3 VECUMU UN KAD man šķita, ka TAS IR PIEDĀVĀMS, TAS TIKAI NOLIEKA MANI PLAY VEIKALĀ UN AIZVEDA MANI ŠEIT, KAD ES ATGĀROJU UZ ZOMBIE PROGRAMMAS RESTARTGVER3 BAD GAME BTW TO NESPĒLĒJA ARĪ.
Diezgan laba spēle, bet man ir dažas lietas, kas man to pilnībā sabojā 1 reklāmas, es saprotu, ka viņiem ir vajadzīgas reklāmas par naudu, bet tās pilnībā pārpilda jūs ar reklāmām 2 šīs spēles kļūdas, kas rada daudzas kļūdas, kuras jūs lidojat bez reaktīvās pakošanas. sienas un kaudzis citu smukuļu 3 "priekšnieki" priekšnieki ir tikai lielas ienaidnieka versijas, par kurām netika domāts un tur viss 1 sitiens, kas ir ļoti viegli un bez iztēles. Kopumā tā ir diezgan šausmīga spēle, es neiesaku to
Neesmu daudz spēlējis, bet varu teikt, ka tas ir tik labs veids, kā pavadīt dažas minūtes brīva laika, bet tomēr, kāpēc tik daudz reklāmu!!!😐😣😦😑😡.
Tas nav tik slikti, bet tas ir lil
Samurai Flash Aksiyon qhw
Nevaru sagaidīt, kad varēs spēlēt, gaidiet, lai noskatītos vēl 30 reklāmas, kuras var izlaist
Šī spēle ir laba spēle, īpaši piemērota arī manam dēlam, tā pazemina kvalitātes klasi, labāka piecu zvaigžņu lasīšana, ko varētu lejupielādēt vēlreiz, ja mans dēls to izlaidīs nelaimes gadījumā
Ja parādīt asinis ņem labāk.
Šī ir ļoti jautra spēle, taču tajā ir pārāk daudz reklāmu un līmeņi atkārtojas
Tā ir laba spēle, taču daži ienaidnieki tevi nenogalina
Samurai Flash Jangovar xym
گ چ چ گ گگگگپ۰پگ ۰پج تنلناچگپچتناتبتبتلهلچگ
Spēle ir tik satriecoša un ļoti patīk, un šī spēle man ir kā debesis. Es spēlēju šo spēli visu laiku, un tā ir tik jauka un pat tā nav, bet katru reizi, kad es nokrītu, es atgriezos piecelties un piecelties, un es atnācu no jauna, un es visu atkārtošu
Ļoti jautri gaidīt, kad saņem 100pecert uz ādas lieta, tas man nedod to
Ļoti garlaicīga spēle, tīkla izšķērdēšana nopietni izlasi šo un nelejupielādē šo spēli. Es nevēlos šai spēlei piešķirt pat vienu zvaigzni, bet mums ir jāpiešķir vismaz viena zvaigzne, tāpēc es tur esmu iedevis vienu zvaigzni. šajā spēlē nav nekas uzticams, es atkārtoju, ka nelejupielādējiet šo spēli, tā ir jūsu interneta izšķērdēšana. Labi, paldies. Ceru, ka sapratu .BYE 👐Jauku dienu🤗
Tas bija tik labi, un es jums pastāstīšu dažus trikus ar reklāmām🥰. Vienkārši izslēdziet savus mobilos datus vai wifi, ka viss... 👁️👄👁️
Tā ir spēle😒
Šī ir lieliska spēle, piemēram, I am hayato no FF Man patīk Optimus prime āda un zobens, ja es darīšu noob Vs pro Vs hacker, es sasniegšu dieva līmeni 9999😱😱😱😱😎😎😎😎🤑😎😎🤑😎😎🤑🤑😎
Šajā spēlē ir daudz reklāmu!! Un arī, kad jūs saņemat ādu, jūs to joprojām nevarat dabūt!!
Mīli to, brāli, es vēlos, lai man būtu vairāk ādas, ja jūs man iegūsit vairāk, es piešķiršu jums 5 zvaigznes, bet jums ir jāsaņem labs vērtējums, tauki ir jūsu rokās
Iemesls, kāpēc es to novērtēju ar vienu zvaigzni, ir tāpēc, ka vadīklas ir šausmīgas un apgabali ir pārāk mazi varoņam tik ātri, kā teikts citos komentāros, bet SVARĪGĀK ir tas, ka viņi nozog varoņus no spēles, ko sauc par puzzle parter. var tikt uz tvaika 3. un 4. boss ir dzeltenās un zaļās rakstzīmes purpursarkanā partērā un drīz šis būs ļoti pareizi nosvītrots
Vai jūs varat dot neiespējamu līmeni 110 līmenim, un visi līmeņi ir ļoti vienkārši
Šī ir laba spēle, bet pārāk daudz reklāmu
Ļoti satriecoša un forša spēle es un mana ģimene spēlē šo spēli jauka kontrole ļoti gluda laba kvalitāte tā turpināt
Šī spēle nav slikta, bet 2 problēmas ir 1 zāle un 2 ūdens spīdums, un šī spēle ir laba 👍
Šī spēle ir lieliska, man tā patīk, taču tā ir ļoti aizkavēta, taču tā ir lieliska
Tam tiek piešķirtas divas zvaigznes, jo fizika un griešana ir pareiza. Bet, kā saka citi, nav skaņas, ir nepārtrauktas reklāmas (lai gan ne sliktākās, ko esmu redzējis), un tai pilnībā trūkst izaicinājumu. Es mēģināju, es patiesībā MĒĢINĀJU nodarīt bojājumus, un tas bija grūtāk, nekā faktiski pareizi spēlēt spēli. Es nolecu no klints? Man ir apmēram 5 sekundes, lai pagrieztos atpakaļ. Vai es stāvu puiša priekšā ar nūju? Man ir jāmēģina VIŅŠ nenogalināt. Tam ir ilūzija par izaicinājumu, kam tāda nav.
Šī ir visu laiku labākā spēle. Bet tajā ir daudz reklāmu. Lūdzu, novērsiet šo problēmu. Bet spēle ir lieliska
Tas nav pietiekami labi, ja ir 3 gadus 4:00 automašīnā athe dyufireuufjd it 3hr Lnd ne tikai 18:00, un tas ir labākais risinājums, bet man ir problēma ar automašīnu izplatītāju, kuram ir automašīna bez problēmām un bez automašīnas līdz plkst. 16:00 iesācējiem. 3 un, ja tas nav g pēc dažām nedēļām, un es et
Tas bija labi un slikti
šī spēle mums ir pārsteidzoša! Man patīk funkcija, kurā, atrodoties gaisā, jūs nenokritīsit, ja vien neizkustēsities, tas ir ļoti noderīgi, ja kādu laiku pametīsit 👍👍
Samurai Flash მძაფრსიუჟეტიანი gnca
Vai jūs, lūdzu, izveidotu vēl vienu no šī, kas būtu lieliski, bet viena lieta jums būtu otrajā līmenī un jūs iet cauri zālei
Man patīk spēle, un to ir viegli kontrolēt, bet. Es nezinu šīs spēles problēmu, tai nav skaņas. Esmu mēģinājis visu, bet tas nedarbojas.Spēle nepārtraukti avarē un sasalst, dažreiz vienkārši paliek tajā pašā melnajā ekrānā, šausmīgs kadrs, un jūs nevarat spēlēt tā dēļ
Man tas ir viegli, bet man patīk, ka aizkavēšanās, pļaujot zāli, ir murgs
Man patīk, ka tad, kad tu to nekustini kā pauzi, kas palīdz man uzvarēt, es atbalstīšu spēli daudz, padariet tādas spēles kā šī
T --------------- Ff Gmu
Laba spēle, tā ir jautra, bet patiešām vienkārša
Lieliska spēle, tikai nedaudz aizkavējusies
Slikta grafika, slikta izvēlne, maz varoņu, līmeņi ir garlaicīgi
Tas atpaliek
Šī lietotne ir laba, bet, kad es kaut ko uzsitu šajā spēlē, es kļūstu ļoti lēns
Lūdzu, pievienojiet prieka nūju
Samurai Flash Action mhd
1942 Arcade Shooting Arcade sml
Drauga mod apk ir lieliska ideja drauga mod apk, kurš mani nogalināja, un es varēšu to jums nosūtīt līdz nedēļas beigām, un otrs ir labākais veids, kā mani satvert, un es varēšu lai saņemtu jums nomas līguma kopiju un līdz 15. datumam nosūtu jums parakstīto nomas līgumu, lai parakstītu un parakstītu līgumu, lai draugs pierakstās uz buddy mod apk un tad es varu 6 draugs un viņa sieva 😀 Es esmu no mazliet vēlas nakts ar mammu 👩 un viņa teica, ka tu 😀 3.2 viņu
Vadības ir labas un visas, BET reklāmu beigās ekrāns ir melns, un man pastāvīgi tas ir jāslēdz, lai spēlētu vēlreiz, kā arī naudas līmenis mana spēle avarē ik pēc 6 sekundēm, kad esmu tajā es esmu dusmīgs par šīm problēmām, lūdzu, izlabojiet tās !!😡😡 tā arī ir stulba ideja par laika kustībām, kad pārvietojat
Es domāju, ka tā ir laba spēle, bet vai jūs varat pievienot vairāk vietu un nav jāskatās pievienošana, lai iegūtu tādu apvalku, par kuru strādājāt, un šajā brīdī nav jēgas, lai izstrādātājiem būtu jāsāk no jauna
Lūdzu, pārslēdziet šo spēles portreta režīmu uz ainavas režīmu, jo es spēlēju šo spēli ar bluestacks un portreta režīmā nav labi skatīties uz bluestacks, lūdzu, izveidojiet to datoram un varat pievienot spēlētājus, kas izveidoti līmeņu veidošanas sistēmā, lūdzu, pārvērtiet šo spēli ainavas režīmā