(Android/iOS) She Sees Red - Interactive Thriller чит-код більше кристалів
Mar 8, 2022 21:06:20 GMT -5
Post by miahrenenobcu on Mar 8, 2022 21:06:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ She Sees Red - Interactive Thriller ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ She Sees Red - Interactive Thriller IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код більше кристалів ▞▞▞
▞▞▞ She Sees Red - Interactive Thriller 2022 version ▞▞▞
Феноменальний
Не фанат. Акторська гра була жахливою. Висновки, які робить детектив, смішні. Я виявив, що засинаю. Радий, що отримав знижку.
Гарна акторська гра та атмосферна операторська робота, але не більше того. Потрібен FFW та параметри відтворення всіх сцен. Близько, але без сигари.
Хвилювання та розваги
Розповідь чудова, дуже сподобалась. Але звуки підслуховуються після кожного вибору, який ми робимо, але можна виправити, призупинивши гру на кілька секунд. Якщо це буде виправлено, то 5 зірок точно⭐🔥
Це було дуже весело!
Розважальна, цікава історія, гарна акторська гра та вибір зробили різницю, молодці!
Уникайте. Прикро. Трата грошей
Мені подобається якість виробництва того, що я зміг пройти. але це вийшло з ладу, коли я спробував зробити свій перший вибір у першій сцені. після того, як я вибрав «дбати про тіло», гра зупинилася. тому я перезапустив сцену і вибрав «залиште це в спокої», і гра знову зависла.тому я перезапустив історію, і на екрані нічого не з’явилося, а це був лише звук. я перезапустив історію ще раз, і вона повернулася до першого випуску. допоможіть!!
Це чудова історія, але це більше, ніж гра, в яку ми не можемо грати так, як у «Ходячих мерців»
Дивно, що у вас залишилося так багато різних шляхів, які можуть привести до чудового фіналу
Хороша гра, но досить короткая.
Чудово, 3 рази з 3 різницею в кінці. я любив це
гарно
Дуже цікаво, варте вашого часу.
ฉันต้องการเนื้อเรื่องที่ต่อกันบยบบุบนกุ
люблю цю гру
Нудно після другого разу, я пропускав сцени, щоб побачити, як інший вибір вплине на гру, а також спосіб коротити акторську гру був хороший
Чудова.....гра на основі історії...мені подобається .....
гарна гра розуму
Гарна перша спроба. Після загибелі Wales Interactive приємно бачити, як хтось підхоплює мантію оповідання FMV. Сподіваюся, наступний буде трохи довшим з більшим вибором. Варто грати за розпродажною ціною.
Дякую за таку дивовижну гру, знімаю капелюхи перед розробниками та дивовижний поворот. Також показує нам за лаштунками. Дякую, що зробили цей чудовий розпродаж для таких бідних людей, як я, які не можуть собі дозволити. Просто неймовірно 👍👍.
Мені це так подобається, що я хочу більше побачити надію незабаром. Я дійсно люблю цю чудову роботу
Цікава історія...😍🤗
Мені сподобався цей фільм/гра. Це дуже добре, якщо ви вибираєте деталі чітко, а ефекти вражають. У мене була одна помилка, через яку іноді не відображалося відео, лише аудіо, субтитри та варіанти, але швидке повернення до меню та резюме виправляло це кожного разу; можливо, причиною цього був мій пристрій.
Мені дуже подобається графіка і те, що є різні варіанти, які керують напрямком гри. З самого початку у мене були проблеми з темним екраном – не було відео, лише субтитри та звук. Мені довелося повністю закрити його та знову відкрити, щоб відео з’явилося. Але це відбувалося постійно. Я все ще на першій сцені, тому я відчуваю, що ця проблема триватиме протягом гри. Я заплатив за це і, ймовірно, доведеться видалити. Я відчуваю себе краще після перегляду відгуків, у яких є така ж проблема
Додаток вилітає щоразу після другої сцени.
Історія погана, а контент не відповідає якості платної гри...
Nyc... Чудова інтерактивна гра, дякую розробнику за ваш внесок у ігрове співтовариство.
Мені сподобалось.
不错。。还是挺用心的
Виняткова гра!
Гарна гра, мені подобається історія
Навіть урізки сцени трохи запізнюються, це високоякісна робота та чудовий ігровий фільм, за це потрібно платити набагато більше!Концепція оригінальна, надзвичайно цікавий, продуманий сюжет, дуже гарний, я рекомендую це всім
Коли вони по черзі стріляли один в одного, я був мертвий 🤣
Потрібно більше історій, а також привид
У мене 2 телефони (1 обліковий запис Google). Я купив гру на першому телефоні. Я перевіряю на іншому телефоні. Чому я маю купувати гру знову на 2 телефоні? Вони обидва мають один обліковий запис, дякую за вас відповідь. Я дам вам 5 зірок.
Дякую за відповідь, але я не хочу грати в гру на іншій платформі, я використовую свій телефон для ігор. Я хотів би повернути гроші
інтересом історії надіюсь побачити і інші класна ідея мені сподобалося
Аудіо та субтитри не збігаються, і багато сцен бійок пропускаються самі по собі, я витратив гроші на цю гру 👎
DexPro - Gen 1 à 8 Библиотеки и демонстрации pba
хороші ігри
Іноді воно стає чорним без малюнків. Чому це робиться
Чудовий сюжет. Отримав задоволення від перегляду шоу
Дуже сподобалося, навіть якщо це трохи недовго
Це я чудова гра, але я не зрозумів жодних пропозицій, блін, я не знаю, я грав у неї, але його дочка ніколи не померла, тоді те, що слідчий звернув на власника клубу, допомогло мені знайти когось, я маю продовжувати грати
Хороша гра! Потрібно більше вибору