Post by beltkartihochwi on Feb 11, 2022 13:17:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar generator sikkələr ▞▞▞
▞▞▞ Rick and Morty: Pocket Mortys 2022 version ▞▞▞
Mən google play oyunlarına qoşulduğum üçün sözün əsl mənasında bu oyunu oynaya bilmirəm. O, 2 dəqiqə ərzində yüklənir və 2 eyni saxlama faylı tapdığı bir saxlama faylı ekranı gətirir, hər dəfə yükləmək üçün birini kliklədikdə, eyni ekrana qayıdır.
Bu oyunu sevirəm. Hər hansı bir səbəbdən yenidən quraşdırmaq lazımdırsa, bulud saxlama qəribə işləyir. Oyunu silin, cihazınızın istifadə etdiyi oyun başlatma cihazını quraşdırın (məsələn: Google Play), başlatma qurğusunu açın və oradan Pocket Mortys-i quraşdırın və işə salın. Bulud məlumatlarınızın oyuna yüklənməsinin YALNIZ yolu budur. Olduqca zəhlətökən, amma bir ton məlumat itirdikdən sonra bunu başa düşdüm. Həmçinin, oyun Morty yükləmə ikonasında ilişib qalarsa, bütün proqramlar ekranını bağlamağa gedin və bağlamadan yenidən ona klikləyin.
Oyun ümumiyyətlə pis deyil, amma pul ödəməsəniz və ya onlarla video izləməsəniz, asanlıqla ilişib qalırsınız, döyüşlər çox sadədir, hər şey çox bahadır, açılış düşərgəsi çox aşağı təcrübə verir və sonuncu, lakin ən vacibi, multiplayerdə çatışmazlıqlar var. obyektiv və müxtəlifdir. Edə biləcəyiniz tək şey digər oyunçularla və ya vəhşi Mortylərlə mübarizə aparmaqdır. Ümid edirəm ki, bu konstruktiv rəy kimi qəbul ediləcək. Mən oyunu həqiqətən sevirəm.
Çox əyləncəli oyundu sadəcə bəzi problemləri var. Bütün məlumatlarımı sildiyi və dəstəyin mənə kömək etdiyi, lakin sonra cavab vermədiyi bir problem yaşadım. Onlara bir neçə həftə çəkdi, amma ən azı satınalmalarımı geri qaytardılar. Təəssüf ki, yenə də yenidən başlamalı oldum və bütün Mortylərimi itirdim. Yalnız səhv olsa da, hələ də yaxşı oyun.
Ciddi balanssızlıq. Niyə rəqiblər iki dəfə gedirlərsə, mən yalnız bir dəfə gedirəm? Mənasına gəlmir ki, mən öz hücumumu seçirəm və rəqib hücum edir, sonra hücum edir, sonra yenidən hücum edir... Bu, tamamilə ədalətsiz, əsəbi və axmaq oyundur. Silin.
Beləliklə, bu, əvvəllər zəhmli idi. Əvvəllər internetsiz oynaya bilirdim və bu çox yaxşı idi. İndi, nədənsə, mən yalnız gülünc bir əlaqəm olduqda oynaya bilərəm. Əgər "kampaniya" və "çox oyunçu" rejimi varsa, onda niyə HƏR İKİSİ internetə ehtiyac duyur??? Digər cihazımda internet olmadan oynaya bilərəm. Niyə mənim ikinci cihazım olmasın? Problem həll olunarsa, bu rəyi redaktə edəcək.
Mən yenicə oyuna daxil idim və çoxlu Mortiləri çəkə bildim, geri qayıdanda yükləmə ekranında ilişib qaldım. Son variantım oyunu yenidən quraşdırmaq olana qədər hər şeyi sınadım. Yaxşı, bunu etdikdən sonra bütün irəliləyişim getdi, yox oldu və yenidən başlamalı oldum. İndi mən oyunu siləcəyəm və onu oynamayacağam, çünki bu yükləmə ekranı probleminin yenidən baş verməsi ilə bağlı paranoyak oldum və irəliləyişimi yenidən itirmək istəmirəm. Kədərli Morty səslənir.
Çox əyləncəli oyun, mən çox zövq aldım. Yükləmə ekranında heç bir problemim olmayıb. Bəzən təsadüfi qəzaya uğrayacaq və bağlanacaq, lakin bu, əsasən mənim cihazım və digər amillərlə bağlıdır. Mən bu oyunla bağlı hər şeyi və təfərrüatlardakı təmiz zəhməti həqiqətən yüksək qiymətləndirirəm.
Mən oyunu sevirəm, multiplayerdə ticarət sistemi kimi əlavə etdiyiniz yeni əşyaları sevirəm, həqiqətən də bunun yaxşı toxunuş olduğunu düşünürəm
Bu oyunu çox bəyənirəm, lakin ona daha yaxşı qiymət vermək üçün çoxlu oyun pozuntuları var. İndiyə qədər iki səhvim olub. Birincisi, üçlük səhvi xilas edir. Hər dəfə oyunu yenidən açanda məni yadda saxlama siyahısına aparır. Ən son saxlama üzərinə kliklədiyim zaman o, məni heç vaxt oyuna aparmadan eyni siyahıya qaytarır. Eyni saxlama faylına bir müddət klik etsəniz, nəticədə oyunu normal kimi açacaqsınız və ya sadəcə çökəcək. Xəta 2 üçün yer bitdi
Mən bu oyunu bir ildir oynamamışam və onu əyləncələr üçün yükləmək qərarına gəldim və iki həftədən artıqdır ki, ardıcıl olaraq oynayıram və sonra birdən bir yeniləmə oldu və oyun artıq açılmayacaq. Proqramı ilk dəfə açdığınız zaman o, sadəcə yükləmə ekranında qalır. 10 dəqiqə oyunun başlamasını gözlədim və heç nə olmadı.
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulator unsi
uzun müddətdən sonra bu oyunu oynamağa qərar verdim AMMA son yeniləməni quraşdıra bilmirəm, "paket eyni adlı mövcud paketlə ziddiyyət təşkil edir" deyən xəta var, ona görə də keçmiş versiyanı quraşdırıram.
Yükləmirəm, bir il əvvəl bunu oynadığımı xatırlayıram və yenidən oynamaq istədim, amma yüklənmir
Əla oyun, ilk oyundan sonra onu işə salmaqda problem var, bu mənə loqolardan sonra işə başlayanda sonsuz ölüm döngəsi verir, hər dəfə silib yenidən başlatmalı oluram, amma pis olsa da, yaxşı oyun
woah sizə yeni il üçün 5 ulduz verirəm və bu oyun 2022-ci ildə yeni iliniz mübarək
Daim çökür. Hər yükləmə ekranı çökür və yenidən başlamalıdır
Bu əla oyundur, 2 dəqiqədən çox oynadığım zaman musiqinin təsadüfi olaraq kəsilməsi istisna olmaqla, heç bir problemi yox idi. Yenidən quraşdırmadan tutmuş hər şeyi sınadım, lakin hələ də bu barədə heç nə edə bilmirəm. Ümid edirəm ki, tezliklə düzələcək ☆
Oyunun özü pisdir, qazanmaq üçün alış üçün çox təzyiq yoxdur - bu, Rick & Morty bükülməsi ilə köhnə məktəb pokemonuna bənzəyir. Kütləvi mənfi cəhətlərdən biri də odur ki, mən də yükləmə ekranı xətası ilə üzləşirəm ki, onu keçə bilmirəm. Super oyun kimi qeyd etmək istəmirəm, lakin inkişaf etdiricilər lütfən bu problemi insanları dayandırmazdan əvvəl həll etməyə çalışsınlar.
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulation hfq
Mən oyunu çox sevirəm, lakin o, super arabadır, onu daha işlək etmək üçün bəzi dəyişikliklər edilsə, ona 5 ulduz vermək istərdim
Müştəri dəstəyi 5-dən 5-i mənə köhnə hesab məlumatımı bərpa etməyə kömək edir. Yeni multiplayer əvvəlcə əyləncəlidir, lakin bir çox insan məğlub olacağını düşündükdən sonra döyüşdən çıxır. Düzgün taktikalardan istifadə etməyə çalışarkən vaxt itkisinə və əyləncənin olmamasına səbəb olur
Yaxşı süjet, lakin keçmiş bir qənaətdən götürə bilməlisiniz. Mən oyun hesabıma daxil oldum, ona görə də proqram silinib yenidən yüklənərsə, məlumatlarım avtomatik olaraq qalsın, lakin olmadı. Mən çox uzaqda idim və sıfırdan başlamaq istəmirəm.
Birdən oyuna yüklənməyi dayandırana qədər əyləncəli idi. Sadəcə Morty yükləmə ekranında ilişib qalır. Görünür, ümumi bir problemdir, ona görə də niyə hələ də həll etmədiklərini başa düşmürəm.
Çox yaxşı. Baş verənlər olmasaydı, bu oyunu mütləq çox oynayardım. Çox oyunçu məlumatımı sıfırladım və güman etdim ki, həmin oyunçu artıq mövcud olmadığı üçün istifadəçi adından sonra yenidən istifadə edə bilərəm, təəssüf ki, edə bilmədim və istifadəçi adımdan istifadə edə bilməyəndə bu, əsl problemdir. Bu, heç kimin heç vaxt yazmadığı bir şeydir, buna görə də bu, heç bir başqa oyunda problem yaratmır. Bu düzəldildikdən sonra yenidən oynamağa başlamaq istərdim. Bunun işlədiyini görmək üçün silməyə və yenidən yükləməyə çalışacağam.
Mən 3 fərqli hesab yaratdım, çünki yükləmə ekranlarından keçmək üçün həmin proqramı dəfələrlə yenidən quraşdırmalı oldum və bir dəfə 3 dəfə çox yaxşı şeylərim olanda bütün tərəqqimi tamamilə yenidən başladırdım, bu oyunu və ideyanı çox sevirəm, amma bu yalnız belə almaq üçün qiymətləndirdiyiniz hər şeyi itirsəniz, buna dəyməz. Bu problem həll edilsəydi, mütləq 5 ulduz olardı, amma təəssüf ki, yox
Möhtəşəm! oyun əyləncəli və çətin, lakin çox çətin deyil. gözəl qrafika gözəl audio bir neçə daha ifadələr zəhmət olmasa 5 ulduz verərdim amma daimi reklamlar var və biletləri əldə etmək çox çətindir və bəlkə bir gün tezliklə ümid edirəm ki, portalda bir dəfə 5 dəstdən 2 dəst əldə edə bilərsiniz, çünki sadəcə getmək çətindir zəif mortys ilə portal daxil və hətta ən azı abc göyərtə ilə belə qalib ola bilməz 2B edə 2 3 2 seçin Mən bir müddət əla iş və bu oyun formatında vurulmuş deyil!!!!!!!
Sürətli darıxdırıcı, başlanğıcda gülməli olsa da, bu oyunda çox standart animasiyalar var.
Oyun olduqca təkrarlanır və faktiki pokemon oyunlarında olduğu kimi hər bir hücum üçün təsirlərdən məhrumdur. Baxmayaraq ki, mən oyundan müəyyən dərəcədə həzz alırdım və artıq yükləməmək qərarına gələndə və məni sonsuz yükləmə ekranı döngəsində qoyanda artıq bir neçə saatlıq irəliləyiş əldə etmişdim. Mən oyunu yenidən quraşdırmağa çalışdım ki, mənim tərəqqimin həmişəlik getdiyini və həyatımın saatlarını boş yerə sərf etdiyini gördüm. Buradakı rəylərdən bir çox insanın bu problemlə üzləşdiyini görürəm. Mən daha oynamayacağam, amma lütfən bunu düzəldin.
Əla oyun, şən və mən onların həqiqətən Rik və Mortinin səslərindən istifadə etmələrini sevirəm. və olduqca tez-tez. Mən ödədiyim bir şeyi almamaq probleminə görə əvvəllər mənfi rəy dərc etmişdim; lakin pulun geri qaytarılmasını təklif edən e-poçt məktubu aldığımı başa düşməmişdim! İndi məmnunam və oyunu yenidən sevirəm. haha
Mən oyunu sevirəm, lakin proqram davamlı olaraq xarab olur və vaxtaşırı yenidən quraşdırmanı tələb edir. Bir növ bezdirici. Amma hələlik buna dəyər.
Oyun həqiqətən işləsəydi, əyləncəli olardı! Daim donur, tam açılmadan yarım vaxta qədər! Ən yaxşı halda, donmadan əvvəl bir dəfəyə 15 dəqiqə vaxt ayıra bilərəm, lakin çox vaxt proqramı bir neçə saniyədən çox çətinliklə aça bilirəm.
Bu Oyun Çox Möhtəşəmdir Xoşuma gəlir və Mən Onu Sevirəm Çünki Darıxdırıcı deyil, amma mən bunu 3 ulduzla qiymətləndirirəm, çünki mənim hücumumun həmişə qaçırılmasının 2 səbəbi var, əgər oyunçu oyuna hücumu qaçırsa, zəhlətökən və pisdir 2. Reklamlar bəli deyil o qədər reklam var ki, mən ikiqat sikkələr üçün mənim kimi bir xarakter qazananda, amma rədd edirəm, sonra başqa bir qalibiyyət onun yenidən.
əla oyun, indi oynaya bilmirəm, təxminən 20$ xərclədikdən sonra, oyunu açanda menyu həmişəlik yükdə ilişib qalır, hansı saxlama faylını oynamaq lazım olduğunu seçməklə ortaya çıxan oyundan baş verdi, qalanları silinəcək (lakin onlar yoxdur) və ölümcül oyunlar siz bitirdiyiniz zaman və ya tərk etməyə çalışdığınız zaman nəzarətinizi itirməyinizə səbəb olardı. zəhmət olmasa bu səhvləri düzəldin.
Oyunu sevirəm, lakin bir neçə gün sonra yükləmə ekranından keçməyəcək. Bir dəfəyə 4 oyunu yükləyin, bu mənim xoşuma gələn yeganə oyun idi və çökdü
Yaxşı işləyirdi, indi yükləmə ekranında ilişib qalıb 😒
Mən oyunu sevirəm, amma məndən soruşsanız, yükləmə ekranında da ilişib qalıram. Ümid edirəm ki, hər kəs oyunu sevir, lakin artıq oynaya bilmir, çünki onlar bunu düzəldərlər. Mən oyunu buraxıb geniş yayılmış problemi həll etməməyin mənasını başa düşmürəm. Ondan istədiklərini almadıqca? Tezliklə düzəldiləcəyinə ümid edirəm. bəzən o, mənim telefonumda deyil, planşetimdə açılacaq, bəzən hər iki cihazda işləmir və mən bilirəm ki, bu mənim əlaqəm deyil, hər kəsdə eyni problem var
Əla oyun. mənim üçün 10/10. Rick and Morty seriyasını sevirəm və bu oyunu sevməyimin səbəbi ola bilər. Bir neçə təklif: Battle Royale rejimi Daha çox təklifim olanda redaktə edəcəm
Beləliklə, bir il əvvəl oynadığım zaman məlumatımı buludda saxladım və oyuna qayıtmağa çalışıram, lakin bu, məni yenidən başlamağa göndərir. Seçimlərə daxil olanda 1. Kampaniya məlumatlarını silmək və 2. Çox Oyunçu məlumatını silmək olduğunu görürəm. Köhnə məlumatlarım haradadır?
Çox yaxşı oyundur, lakin müəyyən səviyyədə bəyənə biləcəyiniz daha bir neçə tapşırıq istərdim.
Yükləmə ekranının nə qədər uzun olduğunu və oyunçuya oflayn olmaq seçimini vermək əvəzinə kampaniyanın onlayn olmasından xoşum gəlmir. Düşünürəm ki, sizin fırıldaqçıları necə saxlamağa çalışdığınızı başa düşürəm, amma gəlin, hamımızın bu cür şeylər üçün ən yaxşı interneti yoxdur.
Yaxşı oyun. Təəssüf ki, mənim oyunum ilişib qaldı və bitməyən döyüşdə bitirdim və indi ilişib qaldım. Yadplanetli mənə hücum etməyə davam edir və oyunla mübarizə aparacaq Morti olmadan sadəcə orada oturur. Qaçışa bilməz, bitirə bilməz, çünki o, artıq qalibdir. Burada əsas səhv düzəlişindən istifadə edilə bilər.
Yaxşı oyun bəzən bir az təkrarlanır.. oh və açılış ekranı bağlı qalır, ona görə də bəzən mən oyunu belə oynaya bilmirəm, zəhmət olmasa, onu düzəldin!
Grow Castle - Tower Defense Аркаде gckk
Mən yüklədim internetli çıxdı
Mən bu oyunu sevirəm, amma etiraf etmək istədiyimdən daha çox yükləmişəm. Mən təkmilləşdirmələr üçün faktiki pul ödəmişəm və portal silahımı qaytardıqdan sonra o, məni işdən çıxarır; həddən artıq çox qənaət tapıldığını bildirir. Bu, rəsmi olaraq 5-ci dəfədir ki, mənim bütün irəliləyişlərim dondurulur. Tərtibatçıların DİQQƏTİNƏ!!: OYUN OYUNU ƏSASINDA SİZİN TƏRƏQQİSİNİZİ XİNDƏ ETMƏK ÜÇÜN BİZƏ KƏFƏR ŞƏXSİNİZ OLA BİLƏ BİLƏCƏYİNİZ ŞANSINA VERMƏK ƏVVƏZİNDƏ QƏDƏR KEÇMƏK SEÇİMİ YARADIN. BUNU HEÇ KİM NƏZƏRƏ VERMƏYİB? HÖRMƏTLƏLƏRƏ, ƏHVƏTLİ VƏ MƏYYUM
Məlumatlarımı buluddan tamamilə silənə qədər bu oyundan həzz alırdım. Həqiqətən bəzi mərhələlərə çatdığımı sübut etmək üçün google-play nailiyyətim var, lakin oyun silindikdən sonra bu oyunu əvvəllər heç oynamamış kimi davrandı. İndi mən çətinliklə oyuna daxil ola bilirəm, çünki google mənə ən son versiyanın mövcud olduğunu söyləməsinə baxmayaraq, oyun hələ də onları yeniləməyimi istəyir?
Dəhşətli, hətta içəri girə bilmirəm, sadəcə saxlanmış faylları gətirir və sonra onları seçirəm, sonra məni yenidən etməyə məcbur edir
Oyun konsepsiyası çox əyləncəli olduğu üçün daha yaxşı rəy bildirməyi çox istərdim. Əlavə əlavələr olsa belə (yalnız satın ala və ya portallara daxil olub hər dəfə 1, mümkün olan ən yavaş yolla toplaya bilərsiniz), mən yenə də ona 5 ulduz verərdim. Bu, Mortys arasındakı döyüşdən 2 cuz alır. Kompüter heç bir mənası olmayan bu asinine nömrələri ilə gəlir, sizə 3 dəfə, daha sonra 1 yumruq kompnokautu əldən verməyə imkan verir. Bir neçə sözlə, sisteminiz fırıldaqçıdır. Ədalətli olun və məmnuniyyətlə 5 ulduz verin.
Məlumatlarım ÇOX silinir. Bu şey var ki, oyun yükləmə ekranında qaldığı yerə ƏBƏTLİ gedir, nə qədər gözləməyinizin fərqi yoxdur, mən nişanı silib yenisini başlayana qədər belə qalacaq, SONRA mən oynaya bilərəm. Amma bu dəfə işləmədi, ona görə də onu sildim və yenidən quraşdırdım və ümid edirəm ki, oynaya biləcəyəm! YOX, bütün məlumatlarım silindi və mən İNDİ 2 DƏFƏ artıq başlamalı oldum. Bu, həqiqətən də axmaq olur, mən məlumatları geri istəyirəm, xahiş edirəm, onu mənə qaytarasınız
Xüsusilə şounun pərəstişkarları üçün əla oyundur. Kampaniyadan sonra belə çoxlu müxtəlif işlər görüləcək və o, yeni Mortys əlavə etmək üçün daim yenilənir. Əla oyun, əla soundtrack, yeganə arzum gələcəkdə ikinci kampaniyanın olmasıdır.
Mən bu oyunu sevirəm, lakin bir çoxlarının dediyi kimi, onu bir çox cihazda oynatmaq mümkün olmayan quraşdırma və yükləmə problemi var.
3 il keçdi, bu proqram hələ də mənim üçün işləməyəcək. 11 dəfə yenidən quraşdırdım və imtina etdim. 24 dəfə dəstək və hətta Yetkin Üzgüçülük oyunları ilə əlaqə saxladı. Artıq işləmir.