Post by beltkartihochwi on Feb 11, 2022 13:08:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Silly Royale - Ďábel mezi námi ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Silly Royale - Ďábel mezi námi IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ primogemy generátoru cheatů ▞▞▞
▞▞▞ Silly Royale - Ďábel mezi námi 2022 version ▞▞▞
Co se děje squid royale, když je čas 30 sekund, také mě zabiješ, co je tohle fuj?
Právě jsem si stáhl hru a žádá o aktualizaci, ale také nemohu aktualizovat... Opravte to rychle
Spousta chyb, hra zastavena
Silly Royale -Devil Amongst Us Acción xwf
Líbí se mi tato hra, ale dal jsem jí 3 hvězdičky, protože někdy, když je hlavní panel 100%, prostě se nepřestane hrát a je to otravné a také jsem byl ďábel, pak jsem vyhrál, pak se píše 067 a kouzlo byl ďábel a tam je jednou, kde se říká hráč x kop hráč x Neměl jsem ani hráče zvaného hráč x, prosím opravte všechny tyto
To je nyní perfektní a skvělá hra, dávám jako 10/10, protože tato hra by měla být jednodušší
Tolik chyb. Ale téma hry je dobré. Fanoušek chobotnic zde 😎
Pouze 3 hvězdičky, protože mi vybíjí baterii a ve skutečnosti mezi námi zkopírovali Skeld Je to OK, ale název pokojů a dalších nebo tak divných Proč mají ve skladu reaktor a proč se ta místnost jmenuje Ball Room, když v místnosti není žádný míč Je to taková špatná hra. Ale já to hraju rád
Tato hra se mi velmi líbí, ale zároveň byste měli zveřejnit policejní lupiče, jsem zklamaný, pokud změníte nastavení, dám 5 hvězdiček
Dobrá hra, ale blíží se mantainance 30 minut a pokaždé, když ji hraji, tak ji nechci
je to dokonalé
Tuto hru mám moc rád...ale jeden problém (prosím opravte to), který je, že od dnešního rána nemůžu hrát jediný zápas....protože každý zápas, ke kterému se připojím a začnu hrát, mi po nějaké době ukazuje na obrazovce, že vysoká latence, odpojení serveru. a pak musím skončit....takže zkuste tuto chybu opravit...pokud můžete, určitě dám 5 hvězdiček☺
Dal jsem mu 1 hvězdičku, protože má mnoho chyb a závad. Jednou někdo svolal nouzovou schůzku a tam se ukázalo, že jsem zemřel. A opravdu jsem zemřel. Proto jsem nevěděl, jak se to stalo. A nemůžeme si vybrat barvy pro závady. Měli byste opravit tyto chyby a závady.
Je to velmi velmi velmi velmi velmi špatná hra ......pokaždé, když se odpojí, není to problém mého domu vole .....jaká je to sakra hra.... Squid royale byste ji měli dělat trvale, musí to být viděl.....dobře
Akce Kinda buggy
Nefunguje na mém I padu a nemám žádné možnosti aktualizovat nebo aktualizovat cokoli s tím související.
Můj problém souvisí s squid royale sezónou 2, takže moje hra začala a snažím se otevřít krabici s plástvem, takže se nikdy neotevře, zamrzla a během času jsem krabici otevřel, takže jsem nikdy nevyhrál žádný zápas, prosím, brzy to opravte
Nelíbí se mi tato hra, protože když budu mít dost času na suiqd hru medový hřeben, bonbón, ale vždy umřu
Miluji tuto hru, ale ani jsem nehrál hru, protože když hru jen spustíme a ona se spustí, okamžitě se zobrazí "hloupý ďábel přestal" ani jsem nehrál ani sekundu Pak se ukáže zastavena Prosím, udělejte s tím něco, prosím
Vetřelci CZ/EN Kolekce Akční filmy (Smrtonosná past: Opět v akci, ... Vlkodlak: Bestie mezi námi CZ/EN Horor 271 399 Kč BD000982 Zrození ďábla CZ/EN Horor
Radko Hustá je to pro příště Mezi námi Jen pro Příště
Zkušenost na začátku byla velmi dobrá, ale nyní mohu zažít velmi hackovací hry
Je to vlastně dobrá hra, ve skutečnosti je to úžasné, ale má problém, vždy mi ukazuje problém s připojením, prosím, udělejte něco, kdykoli budu ďábel, ukazuje to problém se sítí, je mi z toho tak zle, oprava je rychlá, ale tuto hru tak miluji tolik z nich mi posílá žádost o přátelství, cítím se jako idol😎
to je skvělá hra epická 😊
Dávám 3 hvězdičky, protože když se otevřu, tak se to taky otáčí...............a já mám rozum, že zneužívám vaše 2 hvězdičky a Forrest možnost načítání
Tato hra se mi moc líbí, ale myslím, že se neinstaluje do mého tabletu. Udělejte si prosím volbu pro tablety a mobilní telefony, nejen pro notebooky a počítače. Děkuji Aktualizujte ji!
Super hra to bylo úžasné. V této hře miluji vražednou záhadnou hru. Dobře, že lidé z celé země mohou mluvit, to je skvělé. Hra, kterou jsem kdy viděl
Někteří přátelé se někdy zobrazují offline, i když jsou online
Nejlepší hra. Prostě lepší než mezi námi. Stále jsem zklamaný, že jsem nenašel policajty a lupiče. Navrhuji vám přidat tuto hru, protože když jsem hru nainstaloval, zkontroloval jsem obrázky, které o ní popisují. Když jsem viděl policajty a lupiče, byl jsem nesmírně šťastný. Ale když jsem to zkontroloval, nenašel jsem to. Byl jsem tak zklamaný a byl bych šťastnější, kdybyste zveřejnili únik z vězení. Děkuju! pro čtení
Tato hra byla na začátku velmi dobrá, ale nyní mi neumožňuje hrát hru od 1 týdne a zastaví se uprostřed a říká, zkontrolujte připojení k internetu. Také jsem restartoval svůj telefon, ale poté se také aplikace automaticky zavře. Opravte prosím tento problém🙏
... monthly knihy.abz.cz/prodej/hora-mezi-nami-blu-ray-1 0.3 monthly ... -headed-people-the-royal-office-vis-avis-godhead-in-ancienit-mesopotamia
Jeto hrozná hra a kdo ji hraje tak je hloupej nebaví mě nedoporučova la ji a je o nervy.
Ohodnotil bych vaši hru 5 hvězdičkami, pokud byste také změnili režim policistů a lupičů na veřejný. Nejsem hrubý, ale nemůžu to hrát, protože nemám žádné přátele
Vlastně tuto hru miluji, ale nemohu ji ani hrát, jako by se zavírá po 15 až 20 s a říká, že bohužel přestalo, je to velmi nepříjemné, takže to prosím opravte
Jsou to dokonce 3 dny a už se potýkám s problémy s opravou chyb. Hra se právě zastavila a zobrazuje se jako - Plán údržby. Odinstaloval jsem to a teď, když to chci znovu nainstalovat, nejde to nainstalovat.
Super Brawl Universe Akčné tra
Nelíbí se mi mapa věznice a že v historii vražd nemáme chat Botton, když se pohybujeme jako na schovávanou a nemůžeme hlasový chat ok, můžeme?
Je tam tolik chyb a chyb. Měli byste je opravit. Jinak nás tato hra opravdu baví.
Kultura | Harper's Bazaar
😡🤬🤬😡🤬😡🤬😡🤬🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡
Tohle je nejlepší hra a těch režimů je strašně moc a ďábelské schovávané je moje oblíbená a není jako mezi námi, protože když se staneme spoluhráči, je nudné dělat úkoly, některé jsem naštvaný, že nejsem podvodník, ale v této hře to tak je je zábavné být hloupý a ďábel jsou oba zajímavé miluji tuto hru tak moc díky producentovi, který dělá nejlepší hru hloupou královskou😁😀
Ahoj tvůrci, tato hra se mi líbí, ale chci, abyste dali hráči, který vyhraje na schovávanou, losování a prosím, odstraňte problém s odpojováním, proto nemohu hrát ahoj
Diskuse
Dobře, tato hra byla nejprve skvělá, ale po aktualizaci se začala zobrazovat dostupná aktualizace, kvůli které hra začala viset a nemohl jsem pořádně hrát žádnou hru. Pls opravte tento problém co nejdříve. Nyní se hra neotevírá. Pokud chcete, mohu poslat i záznam obrazovky.
Přímo mezi exponáty v dopravní hale Národního technického muzea (NTM) ... "Bude to mimořádně nabitá jízda, která nám dá šanci ukázat celému
Nejlepší hry na světě
Stále je potřeba něco zlepšit, ale je to zábava. Jsem rád, že jsem to zkusil a budu si tuto hru užívat..