Post by beltkartihochwi on Feb 11, 2022 13:01:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neobmedzené hackovanie drahokamov ▞▞▞
▞▞▞ Merge Ninja Star 2 2022 version ▞▞▞
Celkom zábavná hra na zabitie času, keď je ovládanie neskutočné. Ako ostatné hry majú lepší spôsob interakcie s vašou postavou a robia ju plynulejšou než neohrabanou.
. ..9ijj
Táto hra je otravná, on rád neinštaluje a ja odhaľuje veľa hier 😡😡
Zaberie to čas
Je to zábava
Merge Ninja Star 2 Igranje uloga syd
Táto hra je veľmi zábavná, hrám ju každý deň.
Ping nie je naozaj dobrý nápad pre SFX. Tiež sa zdá, že hra sa po postupe neukladá... Dostal som sa cez 105, ale poslali ma späť na 97.
Mouse Duck Myslím, že by ste mali nahradiť jedno monštrum menom Ufarupa, pretože vyzerá ako axolotl
Naozaj potrebuje lepší spôsob, ako spojiť ninja hviezdy. Hral som iné hry, ako je táto, ktoré vám umožňujú dvakrát kliknúť a spojiť všetky položky rovnakej kvality. Alebo by bolo pekné spojiť všetko tlačidlo. Okrem toho je to len všeobecná nečinná hra na mrhanie časom a peniazmi, ak sa do toho zapájate strávte dosť času hraním a buďte naozaj silní.
Dece
Veľmi zábavná, vyššia úroveň závislosti pri nákupoch hier je nepríjemná, ak nechcete brúsiť. Zdá sa, že čas pri sledovaní priblíženia vrhacích hviezd len letí.
Online nie offline
V porovnaní s prvým dielom je to spočiatku trochu mätúce, ale je to dobrá zábava
Poop bc nemôžem to aktualizovať
Je to v poriadku
Je to zábavné a zbytočné. Hra, ale aj tak sa mi páči.
Táto hra sa mi doteraz páčila. Len si veci trochu ujasnite
Veľmi zle . Polovicu času celého procesu sa len pokúšate pohnúť jedným shurikenom a druhú polovicu nerobíte nič... prosím vývojárov, aby tento problém opravili, aby bola hra hrateľná.
Veľmi dobre nastavené. Odmeny pre nových hráčov sú spravodlivé. Rozloženie je zábavné a ľahko sa učí.
Zábavná hra na skrátenie času alebo voľnobehu pri práci. Načítava lepšie ako originál s tým, koľko je tu. Na začiatku to môže byť ohromujúce so všetkými možnosťami upgradu, ale keď sa do toho pustíte, je to zábava.
je to tak nudné
Táto hra sa mi páčila, ale pri prepínaní zariadení som stratil všetko zlato, ktoré som minul na zvýšenie úrovne, zatiaľ čo úrovne sa nepreniesli. Bolo to zábavné a návykové, kým to trvalo.
Táto hra je taká nudná, pretože za 1 hodinu som urobil všetky veci v hre.
Toto je zábavné a má to magnety a všetko, dokonca aj nekonečno Vyberám si nekonečno a upgradované počas pol hodiny tomu dávam 5 hviezdičiek
Je to solídna nečinná hra a všetky hviezdy, ktoré vytvoríte, uvidíte v akcii
Je to celkom normálna hra na krátenie času, ale nedochádza k preskakovaniu fázy
1. Stratil som ÚČET 2. Stratil som VŠETKY POSTUP 3. MOJE ÚDAJE SÚ NAVŽDY PREČ 4. NIČ TU NIE JE 5. POMÔŽTE MI ZÍSKAŤ ÚDAJE SPÄŤ PROSÍM ((((((((((()
Hra je základná hra na zlúčenie a magnáta s dobrým výberom možností prispôsobenia a platným časovým záchytom. Jediná vec, ktorú som považoval za zlú a prinútila ma ohodnotiť 2 hviezdičkami, je množstvo batérie, ktorú som mal na spustenie. otvoril sa bez toho, aby sa čokoľvek iné otvorilo počas nabíjania telefónu a batéria sa vybíjala.
Neustále upgradovanie a hranie. Veľa vecí, ktoré musíte robiť a spravovať, vás zamestnáva.
Solídna zlučovacia hra so zábavnou správou meny. Jediným problémom je, že nie je k dispozícii natívna podpora formátu 16:10, vďaka čomu je hra na mojom Tab S7+ umiestnená ako pilier. Inak krasna hra!
Find the Difference 1000+ levels Dėlionė aqe
nuda.
Práve som začal hrať. Najprv som bol trochu zmätený, ale teraz je to celkom príjemné.
Vyžaduje sa oveľa viac tutoriálov. Napríklad ... ako kontrolujete dochádzku?
Dobrá hra na skrátenie času. Je zábavné odomykať rôzne kostýmy, ktoré zvyšujú váš stack
Hra sa veľmi opakuje.
Hra sa mi páčila, ale chcem možnosť vybaviť auru/domáce zvieratko, bolo by to možné?
Je hra je dobrá, milujem opicu, pls dajte viac červených drahokamov
Pekný
Úžasná hra, rýchlo sa stane jednou z mojich obľúbených. Urobili všetko správne Pridajte viac príležitostí na sledovanie reklám!!!
Ak na hranie tejto hry používate bluestack, hovorí sa, že hackujete, potom hru zatvorte, ja používam bluestack na hranie tejto hry mesiac a potom povedali, že hru hackujem. Dobre, prestanem strácať čas touto hrou
Afk v tejto nečinnej hre je hrozný. Musíte to nechať otvorené pre akýkoľvek skutočný afk pokrok. Postup je inak obmedzený na denné prihlásenie. Ninja hviezdy sú prinajmenšom cool.
Ďalšia skvelá hra, ktorú môžem brúsiť donekonečna, len jeden návrh, možno chat? (Takže toto je spôsob, ako som napísal túto recenziu, takže som sa dnes prihlásil a nedostal som žiadne mince, ale dostal som veci na prihlásenie. trochu divné, ale stále môžem brúsiť, aby som získal viac mincí, takže je to v poriadku (tak som na niečo prišiel... v skutočnosti mi to nedáva všetky mince, ale neposúva ma to ďalej do hry, je to trochu divné a budem vás informovať, že nájdem niečo iné ako ahoj