Post by beltkartihochwi on Feb 11, 2022 12:55:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brawl Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brawl Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neskončni ključi ▞▞▞
▞▞▞ Brawl Stars 2022 version ▞▞▞
Nic neja dobim z mega boxa eni pa enga odprejo pa dobijo jas pa tak 20 pa nic
パズル - ジグソーパズルを解こう パズル wgo
Brawl Stars Cupping Tactics; Pripravite svoje zapiske in si oglejte svojo igro, čas je, da se naučite trika za cupping v Brawl Stars.
no
Cista jeba sam dobra pa je
Brawl Stars Akció aumc
Lahko postane res nepošteno, ker nadgradite like in lahko uporabite dejanski denar za nadgradnjo in res je težko dobiti karkoli, še posebej za charechterja, ki ga želite, a tudi s temi nadležnimi deli še vedno zelo zabavno
👎
Všeč mi je ta igra. Je pa zanič, da ne morem sodelovati niti v iger z vstopnicami, ker bodo mojo ekipo in mene nenehno ujemali z ljudmi, ki so 3 ali 4 stopnje moči višje. Na tej točki premaga namen spretnosti in imajo pripomočke in dodatke, ki jih mi NE MOREMO imeti, ker smo za njimi 3+ stopnje moči. Mislim, igrali boste kot stopnja moči 6 in se pomerili z ekipo 10. Izgubite samo s pritiskom na gumb za predvajanje.
Drek👎👎🤢🤢🤢🤢🤢🥱🥱🥱🥱😰😰😰😨😨😠😰😨😠😨😠🤬🥱🥱🥱🥱
Lažni bruhal bom kokr to igram
Kok je jadna ta igrica
bog
je bilo zabavno, potem pa mi je nova posodobitev z novimi ravnmi in opremo uničila. 50 ljudi, ki jih moram znova povišati in uničiti kvote, da ne bom nikoli dobil novih likov, ne da bi porabil denar. zdi se, kot da poskušajo uničiti igro s to novo posodobitvijo, zdaj sploh ni zabavno
če kako nisem zmagal v eni igri, sem tako končal s klopi, ki so boti in ljudmi, ki so na nivoju 7 ali 1, medtem ko imam stopnjo 10, kot je to, kar misliš, vsaj popravi to in všeč mi je ta igra, ampak vsaj to popravi ker nisem dobil nobenih zmag na dogodku buče in vam lahko obljubim, ki berete to, da ne delate naključno, da se ljudje, ki so dobri v igri, tudi igrajo z vami, ker so mi dali ljudi, ki si tudi želijo, da izgubim in jaz tudi jaz se trudim zmagati.
Ne morem naložiti v igri
Najslabša igrica ever sploh nemorm ne
Uporaba mobilnih telefonov je v porastu. Ne uporabljamo jih samo za telefoniranje in pisanje sporočil, temveč tudi za mnogo drugih stvari.
Po mojih izkušnjah je bilo slabo za zemljevide po meri za duo in gales gadget twister, zaradi česar sem šel v prostem teku, ko me je burja ujela v kot in rekel nedejaven
Brawl Stars অ্যাকশন tab
Brawl Stars অ্যাকশন tab
Odlična igra, veliko odličnih posodobitev za uživanje in kul prepirov ter zabavno igrati s prijatelji v karintini 😀ker se ne vidimo, odlična igra, jo prenesite
To je super igra, všeč so mi posodobitve in novi liki. Dobra kakovost in izjemna grafika, veliko YouTuberjev snema videoposnetke o tej igri in jo je zabavno igrati.
Zabavna igra, vendar nenehno zaostaja in vem, da to ni moj internet.
Ko sem prvič igral igro, se je igrala brezhibno in nikoli ni imela težav s povezavo. Toda odkar sem jo zagnal tretjič ali četrtič, se igra samo pokvari, ko skočim na tekmo.Od takrat sem znova zagnal svoj telefon in uporabil tako svoj wifi kot podatke, da bi ga poskusil zagnati, vendar ne glede na to, kaj sem, še naprej ostaja v območju nepredstavljivega. Zaradi tega verjamem, da je težava morda na strani strežnika, saj nimam težav s povezavo z ničemer razen s to igro. Igranje je res zabavno in rad bi ga priporočil, a glede na to, da ne morem niti odigrati tekme, ne da bi igra zatikala, igre trenutno ne morem priporočiti. Osebno mi tudi ni všeč, kako ne morete zakleniti kontrol na mestu. Ni pa največji problem.
Všeč mi je
Ist got
Brawl Stars פעולה ouu
Brawl Stars Δράση iefn
Brawl Stars je zabaven in učinkovit poenostavljen pretepač v areni, ki dobro živi v igranju na mobilnih napravah. Vendar je njegova zadnja posodobitev žalitev njenih korenin kot dostopne igre za tiste, ki ne zapravljajo denarja, in tiste, ki so občasno pripravljeni spustiti nekaj denarja. Sistem napredovanja je bil zdaj spremenjen na način, ki skrbi skoraj samo za kite. Prešel sem od porabe 20-30 USD na mesec za to igro (več kot za katero koli mobilno igro), da sem se zdaj odločil, da ne bom nikoli porabil niti penija.
Tudi jaz igram približno 3-4 leta in dejstvo, da nam niso vrnili naših kovancev ali draguljev iz te posodobitve, ni kul. V to igro smo vložili svoj čas samo zato, da bi šlo napačno. ni pošteno, da moramo v bistvu začeti vso igro. Fantje bi lahko zapustili zvezdniške moči in samo dali v prestavo. Ni bilo smisla vzeti moči 10 v moči 9.
Idioti
Ta igra je zanič, ker sem izgubil vsako tekmo
To je v redu igra, toda če imate radi igre shooter top down, potem je to dobra igra za vas, ampak zame je preprosto dolgočasna, to je bila moja najboljša igra za igranje, zdaj pa skoraj jočem vsakič, ko ne dobim nečesa, kar bi si želel ure na ure in še vedno ne dobim nič😭😭😠😠 preprosto mi ni več všeč
Včasih mi je bilo všeč, toda po posodobitvi za prestave in višje # točke moči, da bi dosegli naslednjo stopnjo moči za lik, je postalo nadležno. Če dobite orodje v skrinjah, je veliko manj verjetno, da boste dobili novega lika ali točke moči proti vašim likom in mislim, da orodja niso tako koristna v bitki. Že dolgo nisem dobil novega lika in zdaj se mi zdi odpiranje škatel izguba časa. To se je spremenilo v še večjo plačilo za zmago. Igranje je še vedno zabavno, tako da 3 zvezdice.
Igra je zelo zabavna, še posebej s prijatelji, ampak mi je všeč, da na dan lahko odpre samo 2 škatili (včasih še eno veliko) potem pa je treba čakati. Zagaj bi me igra ovirala, pred tem da jo igram.
Hacked Brawl Stars za Android | Goljufije in kode
Najboljša igra
Kul igra
Ne morem iti v igro
Ta igra je res zabavna za otroke vseh starosti. Tehnična podpora je res dobra. V tej igri imajo veliko različnih stvari, ki jih lahko odklenejo in naredijo. To igro vsekakor priporočam vsem.
Nice a like game plis plis New brawler ok gimi a brawlwer moj prijatelj ima vran a tako angrayyyyyyyyYyyYYYYY GIMI A BRAWLWER LEGENDAR
Grozno ves cas kaze samo ta maitnace break sej druga pa tsk ne znajo ko pa delat to
Ta igra je bila odlična do nedavne posodobitve, ki je pripeljala do mesta, kjer morate še veliko več zmleti, da odklenete kakršne koli sposobnosti likov. Lahko se spopadem z bojno prepustnico, saj je igra brezplačna, zdaj pa so dodali še eno stopnjo izenačevanju likov, ki zahteva veliko več točk do ravni in se mi bojni prehod ne splača več. Če vas ne moti dolgotrajno odklepanje skrinj, potem je igra dobra, vendar veste, da ljudje izplačajo denar za hitro izenačenje.
Prenesite Free Fire New Age Garena – Microsoft Store – sl-SI